Blogg

Okategoriserade

Perrotik finns för omplacering

Perla är en trygg, självständig, mentalt stark och väldigt intelligent och kul 4-årig kastrerad tik. Hon har tävlat i både lydnad/bruks och rally (bra grundlydnad) men på grund av viss reaktivitet behöver hon ett liv ”på landet” där det finns inhägnad trädgård, där hon får långa promenader i naturen och helst nosarbete. Inga barn eller tikar i hemmet. Hon har bra on/off knapp, är miljöstark där det inte finns massor av hundar, har minimalt med vakt men en del jakt. Perla söker ett livstidshem och behöver en erfaren hundägare. Maila information om dig och ditt (hund)liv till Cecilia@komplementarmedicin.com för mer information.

Okategoriserade

Tomt!!

Två kullar i rad, visserligen med få valpar, har nu vuxit upp här, letat sig in i våra hjärtan och flyttat till sina nya familjer.

Den här gången kändes det extra sorgligt. Rio och Ronda ”Freja” bodde in sig och blev verkligen två i vår flock de sista två veckorna. Lilja tyckte det var lite konstigt. Hon la sig i Frejas transportbur. Men det känns jättebra med nya familjerna! Men tomt blev det här hemma!